ANGUS Steak House

Hodnocení restaurace Angus Steak House v Plzni

V sobotu o tomto víkendu jsme společně s kamarády ze SoftEU vyrazili na firemní večeři do Plzeňského Steak Housu v Pražské ulici.

Jedná se o velice luxusní restauraci v centru Plzně. Restaurace se nachází ve sklepení domu v Pražské ulici číslo 23. Jakmile návštěvník sejde po schodech dýchne na něho venkovská atmosféra toho místa. Dřevěný nábytek, židle potažené kravskou kůží a jemné osvětlení. To vše na mě velmi dobře zapůsobilo. Posadil sem se tedy ke stolu a čekal sem až dorazí ostatní. Všichni, kteří tuto restauraci ještě nenavštívili byli velmi příjemně překvapeni.

Jak již název restaurace napovídá, hlavním jídlem jsou zde steaky. Nikdy v životě jsem ještě pravý steak nejedl a tak sem se trochu vyděsil, když sem uviděl nabídku. Který z nich vybrat a jak ho nechat udělat. Každý steak si můžete nechat naservírovat ve čtyřech variantách (Raw, Rare, Medium, Well Done).

Takže po chvilce vybýrání a zjišťování co si dají ostatní sem si vybral Fillet Mignon medium a k němu česnekové bagetky.

Když pak začali steaky servírovat a přede mě byl položen talíř podivil sem se. Steak nevypadal nijak velký, a to měl mít 300 gramů. Pustil sem se tedy do jídla. Když sem steak dojedl, zjistil sem, že víc by se do mě už nevešlo a to sem ze začátku opravdu reálně přemýšlel o sázce, že sním královský steak (1,3kg masa :)

Steak byl podle mě vynikající, ale nemám s čím srovnávat takže až někdy zase bduu mít možnost dát si steak tak neodolám.

Všem bych tedy tuto restauraci vřele doporučil i když na mou studentskou peněženku to asi není. :)

Link:
Angus Steak House

Restaurace, Angus, Plzeň

-

Líbil se vám článek?

Nasdílejte ho svým přátelům na sociálních sítích.

Pinterest

Názory, připomínky a jiné komentáře

to se jen tak snist neda,kralovskou delikatesu jsme jedli tři a bylo to akorat.kamad byl naštěstí žravější.fakt vynikajici maso i přiloha.idealni pro slavnostni přilezitost.a na tatarak chodim hnedle pravidelně.všem doporučuji.ochutnáte a jinam už nepůjdete,tak jako ja.

Dřevěný nábytek, židle potažené kravskou kůží :) jo tak to musela bejt vážně luxusní restaurace:) Jako nic proti tobě, ale byl si někdy vůbec v nějaké luxusní restauraci?;-)

Ale každopádně až budu zas v Plzni tak se tam stavím, páč si to na druhou stranu popsal tak, že mám chuť na steak....bez ironie:)

don zender: No mozna sem se seknul. Mozna sem nemel napsat luxusni ale stylova. :)

Vložit nový komentář

Jsem programátor, horolezec a tak trochu FlexiBee fanatik :-).
Na CharlieBlogu sepisuji své nápady a poznatky už od roku 2006.

Powered by CharlieBlog Engine v2.3 - Login