Dračí kalendář

Přemýšlíte o tom, jaký kalendář si pořídit na rok 2019? Zkuste Dračí kalendář! Pokud máte rádi fantasy a především draky, jistě neuděláte chybu :-).

Jsem velký fanda fantasy a draky mám moc rád. Například ilustrace draka Šmaka z Hobita jsou bomba. Jedním z důvodů, proč koukám na Hru o trůny, jsou právě tři draci královny Daenerys (Viserion, Rhaegal a Drogon). Na Jak vycvičit draka koukáme s dcerou 🙂.
Prostě draky v jakékoliv podobě mám rád a tak jsem si nemohl nechat Dračí kalendář ujít.

Úspěšný projekt na Startovači

Všechno to pro mě začalo na Startovači. Dračí kalendář byl jedním z projektů, jehož vznik jsem podpořil. Líbil se mi nápad posbírat dračí ilustrace od různých autorů a vytvořit z nich kalendář.
Nakonec se projektu podařilo vybrat 200% požadované částky a byl tedy úspěšný. Takže jsem se mohl na svůj kalendář začít těšit.

Draci v kalendáři

Každý drak v kalendáři je jiný. Ne jen „typ“ draka ale i forma zpracování. Někteří jsou temní a hroziví, jiní milí a „přátelští“.

Obrázky se nestihly načíst.
Prosím opakujte akci zachvilku.
Kompletní přehled draků a jejich autorů


Hned drak na titulní stránce kalendáře je úžasný. Ondřej „Arlei“ Hrdina odvedl skvělou práci. Další draci ale za tímto skvostem nikterak nezaostávají a celý kalendář je korunován famózním drakem z polární záře od autorky celého kalendáře Lucie „Dragarty“ Kostkové. Palec nahoru za skvělý výběr autorů. 🙂

Kde kalendář sehnat?

Projekt na Startovači je již ukončen a kalendář je volně v prodeji. Je možné si ho objednat na e-shopu autorky výběru.

Cena je 250 Kč + poštovné

Pro koho a proč?

To je přeci jednoduché. Mílovými kroky se blíží Vánoce a tento kalendář bude super dárkem pro každého, kdo má rád fantasy a draky. Ať je to muž nebo žena, garantuji, že z kalendáře bude mít stejnou radost jako já.
Fakt se mi moc líbí a až bude rok 2019 u konce zcela jistě si některé kousky nechám zarámovat a pověsím si je na zeď. Všechny palce nahoru 🙂.

  • Hodnocení 9/10

Fantasy, Draci

- (4. 10. 2018)

Líbil se vám článek?

Nasdílejte ho svým přátelům na sociálních sítích.

Pinterest

Názory, připomínky a jiné komentáře

Zatím nikdo nic nenapsal. Buďte první :-).

Vložit nový komentář

Jsem programátor, horolezec a tak trochu FlexiBee fanatik :-).
Na CharlieBlogu sepisuji své nápady a poznatky už od roku 2006.

Powered by CharlieBlog Engine v2.3 - Login