Hasičstvo v okolí PHL

Rozpoutal se velký boj o to čí stránky jsou vlastně oficiální stránky Pošumavské hasičské ligy.

Tato celá věc už mě začíná velice rozesmívat.
V poslední době se na stránkách hasičského zboru SDH Štěpánovice začala rozvýjet velice zajímavá diskuze.
Ale abych ještě upřesnil proč na stránkách Štěpánovic a ne na stránkách pro to určených. Protože štěpánovice mají k dipozici časomíru nebon ji tedy aspoň obstarávají. Tuto práci jim nezávidím a nemám nic proti. Jsem jedině rád že na soutěžích PHL je tato elektronická časomíra k dispozici. Bez ní už by podle mě celá PHL (Pošumavská hasičská liga) neměla vůbec žádnou úroveň. A vzhledem k tomu že ji obstarávají Štěpánovičtí hasiči tak samozřejmě dávají na internet i výsledkové listiny. A o tom to asi ceý je. Proč dávat oficiální výsledky PHL na oficiální stránky, když je mohu umístit na své osobní? Čímž si samozřejmě zvednu návštěvnost stránek a o to mi samozřejmě de ne? Nevím jestli za tím stojí sponzoři nebo co jiného ale takhle se to podle mého názoru nedělá.
Stránky SDH Štěpánovice mají sloužit jako prezentace sboru a ne jako prezentace celé ligy. K tomu mají sloužit jiné stránky, placené z hasičské pokladny a umístěné na doméně, která tomu odpovídá. No řekněte sami, když zagooglíte a jako první odkaz s informacemi o PHL se objeví stránka nějakého sboru místo oficiálních stránek PHL?
Další věcí která se mi na přístupu administrátora nelíbí je to že absolutně bojkotuje jakoukoliv práci kohokoliv jiného. Společně s několika dalšími lidmi se nám podařilo zprovoznit hasičské fórum. Většina teamů, které se PHL účastní ho bez větších problémů začala používat a na své osobní stránky nějakým způsobem umístila odkaz aby se o něm dozvědělo co nejvíce lidí. To je samozřejmě u Štěpánovic nemožné. Vždyť přeci fórum není na jejich doméně a tak proč by to dělali? Že by kvůli tomu aby bylo hasičstvo co nejvíc sjednoceno? Ne oni povedou svou žabo-myší válku. A ono snad bylo fórum prapůvodně na stránkách OSH Klatovy? Ne první instalace fóra proběhla na stránkách SDH Soustov. A po chvilce rozmýšlení a úvah bylo přesunuto na stránky OSH. Proč taky ne?

O nových pravidlech, které podle mého celou PHL akorát zabijou a celkově opět prodlouží doby za které se celá soutěž uskuteční, se uz ani bavit nechci. Jsou totiž hrozivá. Jen páni rozhodčí a pořadatelé a všichni kdo do toho můžete mluvit jeďte se podívat třeba na ZČHL, kde se běhá na jednu základnu dvoukolově. A na PHl se běhá na dvě základny a soutěž při stejném nebo menším počtu soutěžících týmů trvá podle mého soudu déle. Čím to je? Tím že je to sport? Ne. Tím že je tam lepší organizace a nedělají se žádné zbytečné průtahy? Ano.

No prostě celá PHL začíná být čím dál tím horší. Proto mám řešení : JEZDĚTE NA ZČHL!!! :)

Hasiči, PHL

- (2. 9. 2017)

Líbil se vám článek?

Nasdílejte ho svým přátelům na sociálních sítích.

Pinterest

Názory, připomínky a jiné komentáře

Zatím nikdo nic nenapsal. Buďte první :-).

Vložit nový komentář

Jsem programátor, horolezec a tak trochu FlexiBee fanatik :-).
Na CharlieBlogu sepisuji své nápady a poznatky už od roku 2006.

Powered by CharlieBlog Engine v2.3 - Login