Přechod z TeamOnline na FlexiBee se vyplatil - Aradia spol. s r.o.

Přejít z ekonomického systému TeamOnline na ABRA FlexiBee byla správná volba! Alespoň tedy podle reakce našeho zákazníka účetní firmy Aradia spol. s r.o.

Je to prostě MISTR. 😲

Ptáte se kdo? No přeci "Božský Kája" a nemyslím toho... však vy víte... Já mám na mysli Božský Karel Norský 👍👍👍

U nás jsme v podstatě "sprostí uživatelé" FlexiBee. Ale nyní jsme se trochu posunuli. Kromě zpracovávání učetnictví pro klienta mu ještě vystavujeme také faktury. Vzhledem k jeho požadavkům na "firemní outfit vystavených faktur" jsme doposud vystavovali faktury v textovém editoru (to kvůli hlavičkovému papíru)

Takže je všem jasný, že postup byl -
1) vystavit fakturu,
2) odeslat klientovi
a ve finále 3) zadat fakturu do FlexiBee.

No "vopruz jak má být", ale systém jsem si na to udělal, takže to šlo jakžtakž jako po másle 😀. V poslední době se však vystavuje stále více faktur a tak se tento "trojboj" stal dost "šíleným" 😀.

Nakonec jsme se rozhodli, že zkusíme oslovit Karla Norského, jestli by nám s tím mohl pomoci a něco pro nás a našeho klienta vytvořit.

A Karel nelenil a během opravdu krátké doby jsme odladili co bylo potřeba a výsledek naprosto úžasný.

Nesmím pominout ani jeho rady, jak na to - zavolat na podporu a nechat si aktivovat reporty, pak jak to naimportovat do FlexiBee - to u nás ještě nikdy nikdo nedělal, tak jsem díky Karel Norský získal první místo v soutěži "zaměstnanec měsíce" 😁 Dělám si samozřejmě srandu, na to si tady nehrajem. Ale pravdou je, že Karel Norský ode mne a od nás zde získává titul "FBFB - Fakt Borec Flexi Bee".

Pro někoho může být náš již bývalý problém prkotinou, ale pro nás "tatary" to problém byl a sami bychom to určo nedali. Píšu o "tatarech" a tak jsem si tak trochu připadal, když jsem s Karel Norský komunikoval. Ale on je velmi trpělivý a vstřícný a inteligentní a chápající a ... atd. Asi bych přišel na další superlativy, tak to zkrátím... Jsem rád, že máme za zády někoho jako je Karel Norský.

Ještě pro dokreslení - v minulosti jsme používali jiný "účetní software" TeamOnLine 🤮 (hrůza velebnosti) a matně si pamatuju jak nás "vopepřili", když nám dělali cosi (vím houby, jsem tatar) na import výpisů z Oberbank. Raději nevzpomínat, dodnes když do toho musím vlízt, mám "vosypky". Takže naše spokojenost je na všech frontách.

Závěrem?

S Karlem a FlexiBee za zády (nebo spíš před nosem?) je náš pracovní život mnoooohem jednodušší a klidnější. Prostě se můžeme spolehnout, že všechno funguje a můžeme se věnovat problematickým věcem a klientům a úřadům, protože základ naší účetní práce je spolehlivý.

Velké díky letí spolu pomyslnou medailí Božskému Kájovi do "No(ý)rska" z dalekého Jičína

Chcete také hezkou fakturu do svého FlexiBee?

Faktura vydaná

Tiskopis vydané faktury. Umožňuje přebarvení, lokalizaci do cizích jazyků a přidávání uživatelských polí.

ZDARMA

Download

Objednávka přijatá

Tiskopis objednávky přijaté. Modré provedení.

ZDARMA

Download


Koukněte i na ostatní modré tiskopisy.

Ocenění, které jsem si vysloužil

Obrázky se nestihly načíst.
Prosím opakujte akci zachvilku.
Ocenění, které jsem si vysloužil


Obrázky se nestihly načíst.
Prosím opakujte akci zachvilku.


Case study

- (8. 8. 2019)

Líbil se vám článek?

Nasdílejte ho svým přátelům na sociálních sítích.

Pinterest

Názory, připomínky a jiné komentáře

Zatím nikdo nic nenapsal. Buďte první :-).

Vložit nový komentář

Jsem programátor, horolezec a tak trochu FlexiBee fanatik :-).
Na CharlieBlogu sepisuji své nápady a poznatky už od roku 2006.

Powered by CharlieBlog Engine v2.3 - Login