Jak přejít na ABRA FlexiBee

Co potřebujete pro úspěšný přechod na účetnictví ABRA FlexiBee? Podle tohoto návodu zvládnete migraci a nastavení počátečních stavů bez problémů.

Jak prejit na abra flexibee

Proč přejít na ABRA FlexiBee?

ABRA FlexiBee je český ekonomický systém. Jeho hlavními výhodami jsou propracované REST API, provoz v cloudu a podpora různých operačních systémů.

Díky REST API můžete na ABRA FlexiBee jednoduše napojit svůj e-shop.

Cloud vám umožní přístup k datům odkudkoliv, klidně i z druhé strany zeměkoule.

ABRA FlexiBee vás již také nebude omezovat ve výběru operačního systému. Spuštění na macOS nebo linuxu není problém.

Návod jak přejít na ABRA FlexiBee


Přechod se podařil tak co dál?

Pokud máte v ABRA FlexiBee správně nahrána všechna potřebná data a všechny výstupy jsou správně, gratuluji! Nyní můžete začít FlexiBee plnohodnotně používat.

Jestli ale hledáte nějakou inspiraci pro usnadnění práce, doporučuji přečíst si i další články o ABRA FlexiBee. Obsahují zajímavé informace o napojení e-shopů, zjednodušení a automatizaci častých činností nebo drobných uživatelských úpravách.

Také doporučuji si prohlédnout mou sérii "Modrých tiskopisů" pro ABRA FlexiBee. Je možné je upravit přesně tak jak potřebujete. Můžete změnit barvy, přidávat další pole a přeložit si je do libovolného jazyka.

Reference

A já už budu jmenovat. Konkrétně Karel Norský si zaslouží náš velký dík za pomoc a podporu, když s kolegyní, která dělá účetnictví (a já spíš věci kolem ceníků/skladů/procesů) ve Flexibee tápeme. Znát takto zapálého "FlexiBeečkaře" je fakt radost! Moc moc díky!

Obrázky se nestihly načíst.
Prosím opakujte akci zachvilku.

Martin Lér
product manager ve společnosti WAFE (https://www.wafe.eu/)


Cloudník (můj deník o cloudu)

Když jsem se rozhodla zmigrovat se svými klienty z jiných systémů na FlexiBee, netušila jsem, kolik to bude strastí. Navíc v letech výrazných změn. Věděla jsem ale, že k mé vizi potřebuji systém, který musí být multifunkční s otevřenými možnostmi. Tím FlexiBee s API je.

Pro mne je ABRA Software a.s. dostatečnou garancí dlouhodobosti a bezpečnosti. Potřebuji podporu odborníků a lidí, s nimiž je možné konstruktivně řešit problém a vědět, že pomohou. A ty jsem našla právě ve FlexiBee. Božena Filipová - držák na hotline i v závěrkách. Na řešení technických věcí, skladů, je borec Karel Norský. Když je třeba něco řešit, Karel to zvládne i s netechnicky laděným uživatelem a to tak, že to prostě “nebolí”. To ale neznamená, že nepotřebujete zapojit mozek :).

Dnes jsem byla u klientky a jen jedna věta: “Nevím, jak jsem to mohla dělat předtím.”

Jarmila Prokopová
jednatelka ACC ÚČETNÍ KANCELÁŘ s.r.o. (https://www.acc-ucetni-kancelar.cz)


ABRA FlexiBee, Migrace, Návod

Jsem programátor, horolezec a tak trochu FlexiBee fanatik :-).
Na CharlieBlogu sepisuji své nápady a poznatky už od roku 2006.

Powered by CharlieBlog Engine v2.3 - Login